Undervognsbehandling Ballerup nær København

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Vi tilbyder undervognsbehandling i Ballerup af bedste kvalitet til gode priser. Vejret i Danmark og vinterens salt er hård kost for din bil, som hurtigt kan ende med rustproblemer. Derfor er en undervognsbehandling en vigtig behandling til din bil.

Vil du beskytte din bil, så er en god undervognsbehandling en god investering

Det er korrekt, at rigtig mange bilmærker yder en lang rustgaranti. Fakta er bare, at kommer rusten udefra, ja så kan det være svært at få fabriksgarantien til at dække din rustskade. Rust kan for eksempel opstå på grund af vejsalt, som har ætset sig igennem din lak eller et sted på bilen, som ikke er så godt lakeret fra fabrikken.

FDM har skrevet flere artikler om undervognsbehandling. Senest har de skrevet en artikel om de mange små biler, som er kommet på markedet i Danmark de seneste år. Disse biler er dårligere beskyttet fra fabrikken end de dyre biler er.

FDM anbefaler, at du investerer i en undervognsbehandling specielt på grund af det danske vejr og brugen af salt i vinterperioderne.

Priser på undervognsbehandling

Ønsker du en pris på at få din bil undervognsbehandlet, så kontakt dit bilplejecenter Bilplejegruppen Ballerup på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her til højre.

Vi tilbyder gode priser på undervognsbehandling i Ballerup nær København.

Skriv til os

38 74 07 06