Om os

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Ziebart Tidycar Bilplejecenter har skiftet navn til Bilplejegruppen.

Ziebart Tidycar kæden har skiftet ejer, og vi har besluttet efter at have udført TidyCar behandlinger siden 1993, at tiden var inde til at stå på egne ben. Derfor hedder vores BilplejeCenter med virkning fra den 1. september 2010 Bilplejegruppen. Navnet er nyt, men bilplejen er den samme høje kvalitet som hidtil. Navnet er valgt, fordi det umiddelbart signalerer, hvad firmaet tilbyder sine kunder – bilpleje, herunder bilvask og indvendig rengøring af biler, lakforsegling, smart reparation af sæder, interiør, buler og ridser samt klargøring af nye og brugte biler for bilforhandlere.

Autoriseret Ditec forhandler

Samtidig med navneskiftet har vi valgt at foretage et skifte på produktsiden. Vi er nu autoriseret Ditec forhandler, og fremover bruger vi bilplejeprodukterne fra Ditec.
Ditec bilplejeprodukter har været på markedet i over 50 år og er gennemtestet og anbefalet af FDM, motorredaktionen på Jyllands-Posten og den svenske udgave af Teknologisk Institut.

Ditec bilplejeprodukter rangerer blandt de absolut bedste. Således er Ditec lakforsegling tokomponent og derfor hårdere og meget holdbar. Desuden er Ditec landsdækkende med 35 butikker rundt om i Danmark. Det betyder, at en kunde, som flytter fra området hen til en anden landsdel, kan fortsætte lakbehandlingen i den nærmeste lokale Ditec forhandler. Desuden fortsætter vores garantiordninger uændret og det samme gælder vores priser.

Grundige og overholder tørretider

Medarbejderne hos Bilplejegruppen har været på et omfattende kursus hos Ditec Danmark for at lære Ditec´s bilplejeprodukter at kende til bunds. En sådan grundighed er i det hele taget kendetegnede for bilplejegruppen. Vi er grundige i alt, hvad vi fortager os, og overholder omhyggeligt tørretiderne for de forskellige bilplejeprodukter. Det er altafgørende for at opnå et perfekt resultat. Eksempelvis kommer vi over en bil minimum seks gange, når vi laver en Ditec Original lakforsegling.

Med en lakforsegling eller lakkonservering bevarer bilen sin værdi længere. Den hinde, der lægges uden på lakken, gør, at der ikke slides på lakken, og at den ikke falmer, fordi forseglingen beskytter mod solens ultraviolette stråler. Lader man sin bil lakforsegle fra ny, bliver den ved med at fremstå som ny. den daglige slitage fra vejr og vind, sol, vejsalt m.m. når ganske enkelt ikke ind til lakken pga. hinden fra bilplejeprodukterne.

 

Den grønne smiley

Resultat af tilsyn

Som vi oplyste ved besøget den 29. april 2013, er det vores vurdering, at virksomhedens arbejdsmiljø er i orden.

Grøn smiley

Virksomheden får derfor en grøn smiley på vores hjemmeside. Det betyder, at virksomheden ikke har noget udstående med arbejdstilsynet. Den grønne smiley er dermed også et signal til omverdenen om, at i har orden på jeres arbejdsmiljø.

Den grønne smiley gælder i fem år, hvis iI ikke har fået et påbud e.l. i mellemtiden, og kan kun forlænges efter et nyt tilsyn. I kan bestille et nyt, gratis tilsyn hos Arbejdstilsynet, når jeres smiley er ved at udløbe.

Resultat af tilsyn (0.1 Mb)

Skriv til os

38 74 07 06