Motorvask til bil

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

En ren motor giver mindre risiko for problemer med elektronikken i din bil.

Motorvask kan godt være lidt af en udfordring, hvis du vil undgå at beskadige din motor. Omvendt er en rengjort motor en fornøjelse at se på og ofte også en motor som bliver godt vedligeholdt. Vi opdager nemlig uregelmæssigheder, hvis der eksempelvis findes nogle lækager i din motor.

Dit bilplejecenter Bilplejegruppen i Ballerup er specialister i at levere en professionel motorvask, hvor vi tager hensyn til elektronikken og det mekaniske. Så undgår du at opleve svigt på grund af en gennemført motorvask.

Motorvask inklusive forsegling

Vi rengør dit motorrum og din motor med en speciel motorrens. Efterfølgende sørger vi for, at vigtige dele i din motor får en forsegling. Dette er din tryghed for en professionel motorvask.

Ønsker du at få foretaget en motorvask på din bil, så kontakt os på 38 74 07 06 eller skriv til os her til højre og vi vender straks tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

38 74 07 06