Ridser i lakken

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Vi er specialister i at polere mindre ridser i lakken

Har din bil været for tæt på en busk eller andet, som har medført, at din bil har fået en eller flere mindre ridser i lakken?

Vi er specialister at hjælpe dig ved at polere mindre ridser eller lakere til konkurrencedygtige priser. Målet er, at dine ridser næsten forsvinder eller er langt mindre synlige. Dette er selvfølgelig det kosmetiske, men vigtigst af alt, handler det om at få forseglet din lak, så du undgår rust.

Ridser i lakken som ikke bliver behandlet åbner mulighed for rustangreb, hvilket i sidste ende hurtigt bliver et dyrt bekendtskab.

Er du i tvivl om du kan få fjernet dine ridser i lakken, så er du velkommen til at besøge os Ballerup. Ring og aftal tidspunkt på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her på siden.

Ridser i lakken i forbindelsen med hærværk

Dækker din forsikring hærværks-skader såsom ridser i lakken, så lad os hjælpe dig med forsikringsanmeldelsen.

Du skal blot medbringe policenummer, forsikringsselskab og information om, hvordan din hærværksskade er opstået. Så kontakter vi forsikringsselskabet og ordner det praktiske i forbindelse med dine ridser i lakken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mindsk risikoen for ridser i lakken

Foruden at være specialister i polering og lakering af din bil, så du undgår eller kommer af med ridser – har vi også andre beskyttende behandlinger, der reducerer chancen for ridser i lakken. Vi tilbyder nemlig professionelbilpleje fra Ditec, hvorfor vi hjælper dig med:

  • Ditec Ceramic light – Ditec Ceramic Light er en lettere keramisk beskyttelse, der giver en god basisbeskyttelse mod ridser og vejrforhold. Denne behandling forbedrer lakkens udseende og gør den lettere at vedligeholde.
  • Ditec Ceramic Plus – Ditec Ceramic Plus er en holdbar keramisk belægning, der beskytter bilens lak mod mindre ridser, vejrforhold og andre skader. Denne behandling forlænger lakkens levetid og giver en flot glans.
  • Ditec Ceramic Ultra – Ditec Ceramic Ultra er vores mest avancerede beskyttelse med ekstrem holdbarhed. Den giver en stærk og vandafvisende overflade, som beskytter lakken mod både mindre og større ridser samt miljøpåvirkninger.

Priser for at fjerne ridser i lakken

Vi fjerner ridser i lakken fra 500 kroner plus moms. Kontakt os telefon 38 74 07 06 for at få et tilbud på at få fjernet dine ridser i lakken.

Læs mere om stenslag reparation

Skriv til os

38 74 07 06