Matte forlygter – polering af forlygter

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Har din bil fået matte og trætte forlygter, og er din bils lys blevet gulligt?

Så har din bil højst sandsynligt fået matte forlygter. Glasset på forlygter udsættes dagligt for slidtage, hvilket giver matte forlygter og dermed forringet lysevne.

Matte forlygter? Book afslibning og polering af forlygter

Hos Bilplejegruppen Ballerup står vi klar med solid erfaring og de rette kompetencer til at tage hånd om matte forlygter, så din bil genvinder sit flotte ydre samt det optimale lysbillede.

Ring til os på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her til højre for at få et tilbud på dine matte forlygter med polering af forlygter.

matte forlygter

Matte forlygter før behandling

polering af forlygter

Klare forlygter efter behandling

 

Kunden i centrum – det er dine forlygter

Vi sørger for at afdække dine specifikke ønsker og behov, når du kommer ind med en bil med matte forlygter. Så er du garanteret en løsning, som matcher dine forventninger.

Skal din bil til syn, bør du ydermere for tjekket din bil for matte forlygter, da dette giver anmærkninger til bilsynet.

 

Klare lygter giver tryghed og sikkerhed

Med matte forlygter forringes sigtbarheden og lysbilledet betydeligt. Det er derfor af særdeles høj vigtighed at få renoveret forlygterne, da det giver en tryghed og sikkerhed for dig og dine medtrafikanter.

Indenfor de seneste år har der været øget fokus på matte forlygter og renoveringen af disse. Det skyldes blandt andet, at nyere biler leveres med plastikforlygter og ikke glasforlygter, hvorfor de hurtigere bliver matte af solens stråler, ridser og andet slidtage.

 

Få bugt med de matte forlygter

Når de matte forlygter skal renoveres, så tilbyder vi dig 2 følgende muligheder:

  • Afslibning af UV coating og polering af forlygte glasset
    – fra 500 kroner pr. lygte
  • Afslibning af UV coating, polering af glas samt påsætning af ny UV coating
    – fra 1.000 kroner pr. lygte.

Begge former for renovering giver et flot lys og lygter som nye, men effekten er naturligvis kortere, og de matte forlygter kommer hurtigere igen, hvis coatingen ikke udskiftes. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt sidstnævnte renovering, men alt efter dit behov kan den førstnævnte være lige så fyldestgørende.

 

Kontakt Bilplejegruppen for polering af forlygter til god pris

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud og find ud af, hvilken løsning der passer dig bedst. Læs også mere her på siden om vores mange andre services; blandt andet inden for udvendig bilpleje»

Skriv til os

38 74 07 06