Professionel reparation af lakskader på din bil

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Står du med en lakskade? Heldigvis er vi eksperter i reparation af lakskader på biler – og så endda til en god pris! Kontakt os for en professionel vurdering af, hvilke muligheder du har for at udbedre din lakskade.

Vi ser ofte, at mindre ridser, der kan klares med en efterpolering og forsegling, bliver vurderet som en maleropgave. Dette kan føre til unødvendigt høje omkostninger og en dyr oplevelse for bilejere. Hos os vil du opleve en professionel og økonomisk fornuftig løsning til din lakskade. Hos Bilplejecenteret i Ballerup giver vi dig en uforpligtende vurdering, hvis du kommer forbi med din bil.

Vi giver dig selvfølgelig også et tilbud, så du nemt og enkelt kan tage stilling til, hvordan du ønsker din reparation af lakskade udført. Kontakt os i dag på 38 74 07 06 eller kom forbi vores værksted, så giver vi en vurdering af pris for reparation af lakskade på din bil.

Lille reparation af lakskade på bilen – Spar tid og penge

Småskader laves typisk som en spot reparation. Det er en del-lakering til langt under reparationsprisen hos værkstederne, eller selvrisikoen hos forsikringen. Det er kun det skadede område der bliver repareret og ikke hele delen. Derfor sparer du både penge og papirarbejde.

Vi forstår, at papirarbejdet til forsikringen kan være en besværlig omgang. Derfor tilbyder vi også assistance med at kontakte dit forsikringsselskab. Alt, hvad du skal gøre, er at medbringe policenummer og forsikringsselskabets navn, samt en beskrivelse af, hvordan skaden er opstået. Vi tager billeder af skaden og håndterer alt det nødvendige med forsikringsselskabet, så du kan have ro i sindet. Nemmere bliver det ikke!

 

Efterbehandling af lakskader

Forskellen på at få udført din reparation af lakskade hos Bilplejecenteret i Ballerup og på mange andre værksteder er, at vi også efterbehandler lakken der, hvor lakskaden var, så du får forseglet din lak professionelt. Dette beskytter det skadede område bedst muligt og sikrer, at skaden ikke vender tilbage eller medfører yderligere slitage på området.

Har din bil ikke fået en lakforsegling, så kontakt os for et tilbud på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her på siden og vi vender tilbage til dig.

Kontakt os for reparation af lakskade på bil til god pris

Når du besøger Bilplejecenteret i Ballerup, kan du forvente en uforpligtende vurdering af din bil og dens lakskade. Vores erfarne team vil inspicere skaden og give dig ærlig rådgivning om, hvordan du bedst kan få udbedret den. Vi tilbyder også en skræddersyet pris, så du nemt og enkelt kan træffe beslutning om, hvordan du ønsker at få din lakskade repareret.

Er du interesseret i at høre mere om reparation af lakskade på bil og pris, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Benyt vores kontaktformular eller ring på 38 74 07 06, så fortæller vi mere om mulighederne, priser samt finder en tid til din bil, som passer i din kalender.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

38 74 07 06