Bil rengøring indvendig

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Har du en bil, som trænger til en bil rengøring indvendig, så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder indvendig rengøring af din bil med efterfølgende indvendig bilpleje.

Bilplejegruppen er specialister i en indvendig rengøring af din bil.

Vi tilbyder dig en stor erfaring med helt grundlæggende rengøring af din bil indvendig. Se hvilke ydelser, som kan indgå i bil rengøring indvendig nedenfor.

 

Bil rengøring indvendig – efter tyveri eller hærværk

Har din bil været udsat for tyveri og/eller hærværk, så tilbyder vi dig en stor ekspertise indenfor komplicerede rengøringsopgaver. Se eksempel, hvor en bil har været udsat for hærværk med en pulverslukker.

Bil rengøring indvendig kan omfatte følgende:

  • Omhyggelig støvsugning af hele bilen
  • Rengøring af instrumentbord med mere
  • Rengøring af ruder indvendigt
  • Rengøring af bilsæder
  • Imprægnering af bilsæder (stof som læder)
  • Rengøring efter tyveri og/eller hærværk

 

Bil rengøring indvendig – giver dig duften og følelsen af ny bil

Når vi modtager din bestilling af bil rengøring indvendig er det vores målsætning, at din bil kommer så tæt på følelsen af at dufte og virke som en ny bil, når du henter den efter vi har udført vores arbejde.

Vi bruger kun de bedste produkter og vi benytter al den erfaring, vi har samlet siden 1993, så du får det bedst mulige resultat, når du får udført en “Bil rengøring indvendig”.

Ring til os på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her til højre, så vi finder den rigtige pris og tidspunkt til din “Bil rengøring indvendig”.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til os

38 74 07 06