Nem klargøring til tilbagelevering af leasingbil

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Er du på udkig efter en problemfri og billig måde at returnere din leasingbil uden at skulle bekymre dig om dyre ekstraregninger? Hos Bilplejegruppen Bagsværd – Ballerup har vi mange års erfaring med tilbagelevering af leasingbil både for privatpersoner og erhverv.

Vores ekspertise garanterer, at vi ved præcis, hvad der skal tages hånd om for at undgå ekstraregninger, og vi tilbyder en omfattende og gratis gennemgang af din bil. Efter gennemgangen giver vi dig et uforpligtende tilbud på eventuelle klargøring, reparationer og udbedringer. Bedst af alt, vores priser er typisk langt under selvrisikoen og værksteders priser.

Undgå ekstraregninger med en gratis gennemgang og et uforpligtende tilbud på klargøring af leasingbil – ring til os på 38 74 07 06 for at booke en tid

Skal du fortage en tilbagelevering af leasingbil?

Vi tilbyder dig en grundig og gratis gennemgang, inden du tilbageleverer den hos leasingselskabet, så du undgår en stor ekstraregning, fordi bilen ikke er tilstrækkelig rengjort, har skrammer eller mindre skader du ikke selv har opdaget.

Hos Bilplejegruppen Bagsværd – Ballerup har vi over 20 års erfaring med tilbagelevering af leasingbil for privatpersoner og erhverv. Det er din sikkerhed for, at vi har kendskab til, hvad der bliver takseret som almindeligt slid, og hvad du bør få ordnet for at undgå en ekstraregning.

Hos os får du en helt gratis gennemgang af din leasingbil. Efterfølgende giver vi dig et uforpligtende tilbud på det, du bør få repareret, inden du tilbageleverer din leasingbil til leasingselskabet. Er der behov for udbedringer og/eller reparationer på din leasingbil, udfører vi det typisk til langt under selvrisikoen og værkstedspriserne, hvilket betyder færre penge op af din lomme.

Læs mere om hvordan vi hjælper dig med klargøring af din leasingbil inden returnering nedenfor, eller ring allerede nu og book en tid til en gratis uforpligtende gennemgang på telefon 38 74 07 06.

 

Er der større skader på din leasingbil?

Hvis der skal udbedres større skader på din leasingbil, har vi et samarbejde med et pladeværksted, som reparerer alle skader og er godkendt af alle forsikringsselskaber.

Det betyder, at du bare skal aflevere bilen hos os, og så sørger vi for, at du kan levere din leasingbil tilbage helt skadesfri.

 

Få en grundig rengøring og klargøring af leasingbilen

Vi giver din bil en grundig rengøring, inden du afleverer den tilbage til leasingselskabet inklusiv rens af sæder, fjernelse af lugtgener og selvfølgelig vask og støvsugning.

 

Ring til os og hør mere om hvordan vi hjælper dig med tilbagelevering af din leasingbil

Vi er klar til at tage en snak med dig om tilbageleveringen af din leasingbil, og hvordan vi hjælper dig med at slippe for høje ekstraregninger hos leasingselskabet.

Du ringer bare til os på telefon 38 74 07 06 eller skriver til os via vores kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Skriv til os

38 74 07 06