Stenslag reparation

Da vi er flyttet til Laurentsvej 35 – 2880 Bagsværd og for tiden arbejder på flere lokationer, er det vigtigt du giver et kald på 38 74 07 06 inden du kigger forbi.

Stenslag reparation er billigere end en ny forrude

Har din bil været udsat for stenslag på forruden, så er det vigtigt, at du hurtigst muligt tager kontakt til os. Fugt, støv og andre urenheder gør skaden værre, og i værste fald skal du investere i en ny forrude.

Det er langt billigere at få en stenslag reparation hos os end at købe en ny rude.

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 38 74 07 06 eller skriv til os her til højre.

 

Stenslag reparation af din bils lak

Du kan ikke undgå stenslag i lakken når du færdes på de danske veje. En god måde at forebygge stenslag reparationer er en professionel voksbehandling af din bil.

Mange mindre stenslag i lakken kan selvfølgelig forsegles med en professionel voksbehandling fra Bilplejegruppen i Ballerup.

 

Forebyg stenslag reparation

Vil du godt forebygge stenslag reparation, så kontakt os for en dialog om mulighederne.

 

Stenslag reparation – og din forsikring

Vi hjælper dig gerne med kontakten til dit forsikringsselskab. Du skal bare medbringe policenummer og navnet på dit forsikringsselskab.

 

Irriterende ridser i din forrude?

Vi tilbyder dig også glaspolering af din forrude, hvilket ofte er i stand til at fjerne irriterende ridser. En klar rude uden fejl øger trafiksikkerheden, så kontakt os for en Glaspolering eller stenslag reparation her på siden eller ring til os på 38 74 07 06.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Stenslag reparation fra

Vi udfører stenslag reparation fra 500 kroner plus moms.

Læs mere om Reparation af lakskader »

Skriv til os

38 74 07 06